Dagens profilprodukter gör det svårt att välja

Det har hänt en hel del med företagspresenter och det kan till och med vara svårt att hitta rätt när det finns så mycket coolt att välja från. Förr i tiden var en penna allt som krävdes för att det skulle bli bra profilreklam. Nuförtiden behövs det pennor och något som är lite mer än en reklampenna.

Det är viktigt att du hittar rätt profilprodukt för just din kund. Detta är ett steg i processen mot ett lyckat resultat och ett fint samarbete. Med en bra profilprodukt kan du dessutom nå ut till fler potentiella kunder och göra ett bättre intryck. Men hur vet du vilken produkt som passar just din kund?

Det finns några saker du kan tänka på när du väljer profilprodukt. Först och främst måste produkten vara anpassad till din kundgrupp. Det är ingen idé att ge en nyckelring till en person som redan har en unik nyckelring som inte går att byta ut. Produkten du ger bort bör också vara anpassad till den typ av verksamhet ni bedriver.

Profilprodukter är fortsatt viktiga för ditt företag

Profilprodukter är ett bra sätt att marknadsföra ditt företag med. Det har de alltid varit. De är också bra då du vill ge dina kunder en minnesvärd upplevelse. Profilprodukter går att anpassa med tryck och logotyper. Det gör dem unika och personliga.

Dessutom är presentreklam ofta väldigt användbar. Det gör att ditt företagsnamn cementeras på olika platser. Företagets logga kan synas på allt från kläder till pennor och muggar. Du kan läsa mer här för att bli inspirerad. Det finns många olika sorter av produkter för reklam, och du kan enkelt hitta något som passar ditt företag.

Kanske kan ni köra på 80 tals kläder med tryck som ni ger bort under ett event där det är 80 tals tema. Det kommer ingen att glömma. Eller varför inte en enklare smartphone eller musikspelare som har formen av en gammal telefon, också coolt och annorlunda!

presentreklam

Vilka faktorer spelar in när du väljer profilprodukt till kund eller anställd?

Det finns många olika faktorer som spelar in när du ska välja profilprodukt till en kund eller anställd. Du bör tänka på vad personen kan tänkas behöva. En snygg hjälpa till pall kanske kommer att älskas i hemmet men där kommer den ju inte att synas. Om den ges till ett företag där man ofta måsta komma upp lite för att nå hyllor i receptionen kan det vara ett bättre val. om den är enkel att ta med sig och om den passar in i kundens livsstil.

Vad är det för skillnad på olika reklamprodukter?

Profilprodukter skiljer sig vad gäller material, pris och funktion. Det finns otroligt enkla presenter som är geniala och så finns det mer avancerade som kan vara perfekta om de passar. Tänk alltid på hur en present kan användas och hur den kommer att synas. Skillnaderna som är viktigast för dig att fokusera på är hur en reklamprodukt kommer att uppfattas.